Οδηγίες προς σχετικά με τα νέα μέτρα προφύλαξης για τον COVID 19

✦ Σε περίπτωση βήχα ή φταρνίσματος να καλύπτεται η μύτη και το στόμα με χαρτομάντιλο ή με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα. Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση του σε κάδους απορριμμάτων (ανοιγόμενους χωρίς επαφή ή ποδοκίνητους) που είναι διαθέσιμοι σε όλους τους χώρους.

✦ Αποφεύγετε την επαφή χεριών με τα μάτια, τη μύτη και στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης από τον ιό.

✦ Εάν είναι απαραίτητη, προβείτε σε χρήση γαντιών ή συνεχή απολύμανση των χεριών παρά τη χρήση γαντιών.

✦ Καθαρίζετε τα χέρια σας πριν εισέλθετε στο γυμναστήριο. Για την τήρηση μέτρων καθαριότητας των χεριών, προτείνουμε πλύσιμο με υγρό σαπούνι και νερό, στέγνωμα με τη χρήση χαρτοπετσετών και ακολούθως αντισηψία.

✦ Για τα εξατομικευμένα μαθήματα με όργανα, είναι απαραίτητη η προσκόμιση και η χρήση ατομικής μεγάλου μεγέθους πετσέτας από τους αθλούμενους, η οποία θα καλύπτει και τα μαξιλαράκια που τυχόν χρησιμοποιείτε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να γυμναστείτε εάν δεν έχετε μαζί σας την προσωπική σας πετσέτα.

✦ Ο χώρος, τα ειδικά στρώματα και τα όργανα θα απολυμαίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΕΔΥ, όμως προτείνουμε να έχετε μαζί σας τα ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια Dettol, για να απολυμαίνετε το στρώμα σας, πριν και μετά την χρήση του.

✦ Για τα ομαδικά μαθήματα κάθε είδους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση και η χρήση ατομικού στρώματος εκγύμνασης. Δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να γυμναστείτε εάν δεν έχετε μαζί μας το δικό σας στρωματάκι.

✦ Τα όργανα και τα όλα τα props (βοηθητικά μικρά όργανα) θα απολυμαίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΕΔΥ, όμως προτείνουμε την χρήση γαντιών για μεγαλύτερη ασφάλεια ή/και την απολύμανση με τα προσωπικά σας απολυμαντικά μαντηλάκια, πριν και μετά τη χρήση.

✦ Απαγορεύεται η χρήση του ψύκτη, γι’ αυτό και προτείνουμε να έχετε μαζί σας πάντα το ατομικό σας μπουκαλάκι νερό.

✦ Οποιαδήποτε ατομικά είδη, όπως τσάντες, μπουφάν κλπ, να μην τοποθετούνται οπουδήποτε μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του στούντιο. Αντίθετα να τοποθετούνται στους ειδικούς χώρους των αποδυτηρίων, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αυτήν την χρήση και όχι για άλλαγμα ή ντους.

✦ Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στον χώρο, τα μαθήματα θα τελειώνουν 5’ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα λήξης, για να αδειάζει και να αερίζεται ο χώρος, και θα ξεκινούν 5’ αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης.

✦ Απαραίτητη αποφυγή της άθλησης σε κλειστό χώρο, την τρέχουσα φάση της επιδημίας, εάν το άτομο ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε μία ευχάριστη και ασφαλή εκγύμναση!